Garens Haakgaren brei-haakbenodigdheden Pakketten Breipatronen, haakpatronen 0

Sokkenwolwinkeltje.nl

Datum: 08 Oktober 2019 | Auteur: Betsy

0 reacties, 2142 views

Sokkenwolwinkeltje.nl vanaf 3 oktober 2019 in Labels 86 - Adres: Langstraat 86A, 3771 BJ Barneveld.

In het kleinste sokkenwolwinkeltje van Nederland treft u sokkengaren aan van mooie merken kwaliteitsgaren zoals de garens van Schachenmayr naar ontwerp van Arne & Carlos maar ook de unie kleuren van Schachenmayr en  Calzasocks van Adriafil zowel de gemêleerde als unie kleuren. En Meilenweit van Lana Grossa, kleurige doorloopgarens in de samenstelling van 80% wol en 20% polyamide.
Sokkengaren of kousengaren is naast het breien van sokken ook heel geschikt voor het breien of haken van een sjaal, handschoenen of kinderkleding. Laat u inspireren en kom naar Labels 86 voor mooi sokkengaren.

Meer informatie of bestellingen: tel. 0627-190938 of info@sokkenwolwinkeltje.nl

 

Nieuw in de winkel het boekje Sokken Brei je Zo!. een boekje met verschillende breipatronen voor sokken, heel duidelijk beschreven.

 

7 april 2020 - Actie nu 1 bol sokkengaren van Lana Grossa Clown in de kleur blauw of petrol € 5,00 per bol. 
Let op de Easy Start draad. Start met breien aan het einde van de draad en na het breien van 1 sok, de wol oprollen totdat u voorbij de easy start draad bent. Begin nu met het breien van de 2e sok. Dan zie je dat de patronen van beide sokken precies gelijk zijn. Dit is zo handig. Actie: zolang de voorraad strekt.

 
 

 

Sokkengaren Meilenweit, ook heel geschikt voor het breien van kinderkleding.

 
 

 

 

 

 

 

Like Tweet

Plaats reactiePlaats reactie

?>