Garens Haakgaren brei-haakbenodigdheden Pakketten Breipatronen, haakpatronen 0

Over ons

 

Een eigen wolwinkel, nog een droom komt uit. betsys-wolwinkel.nl is een webshop waar u brei- en haakgaren aantreft van natuurlijke materialen zoals wol, merinowol, alpaca, mohair en katoen. betsys-wolwinkel.nl vertegenwoordigt merken als: Rowan, Adriafil, Lana Grossa, Schachenmayer, Erika Knight, Lopi, en Donegal wol uit Ierland.

betsys-wolwinkel.nl is mijn tweede webwinkel. in detruienwinkel.nl verkoop ik truien, vesten, sjaals en poncho’s van natuurlijke materialen. Hierbij verkocht ik al breigaren uit IJsland Plӧtulopi. Na een uitbreiding van de garens is hiervoor een geheel nieuwe webshop opgericht waar de garens en breipakketten overzichtelijk op vermeld staan. Betsys-wolwinkel.nl 

betsys-wolwinkel.nl de vertrouwde webshop; snelle levering, service en mooi kwaliteitsgaren en breibenodigdheden. Naast de webshop is er de ‘stenen’ winkel in het centrum van Putten, waar zich zowel detruienwinkel.nl als betsys-wolwinkel.nl gevestigd zijn in hetzelfde pand. 

Leuk u te ontmoeten, via de webwinkel of in de winkel aan de Dorpsstraat 21, 3881 BA in Putten. Heeft u vragen, neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op.

Met vriendelijke groet,
Betsy Verduijn

 

 

?>