Breigaren Haakgaren Brei-haakbenodigdheden Pakketten Brei-haakpatronen 0 Workshops

Over ons

 

Een eigen wolwinkel, nog een droom komt uit. wolwinkelputten.nl is een webshop waar u brei- en haakgaren aantreft van natuurlijke materialen zoals wol, merinowol, alpaca, mohair en katoen. wolwinkelputten.nl vertegenwoordigt merken als: Rowan, Schachenmayer, Erika Knight, Lopi, Scheepjes en Donegal wol uit Ierland.

wolwinkelputten.nl is mijn tweede webwinkel. Naast de truien, vesten, sjaals en poncho’s van natuurlijke materialen verkocht ik al breigaren uit IJsland Plӧtulopi. Niet veel later kwamen hier onder andere de Merino Extrafine Cotton 120 van Schachenmayr en de garens van Rowan en Scheepjes bij. De garens werden verkocht via de website van detruienwinkel.nl maar verdienen een eigen plaats. Hiertoe is webshop wolwinkelputten.nl opgericht.

wolwinkelputten.nl de vertrouwde webshop; snelle levering, service en mooi kwaliteitsgaren en breibenodigdheden. Naast de webshop is er de ‘stenen’ winkel in het centrum van Putten, waar zich zowel detruienwinkel.nl en wolwinkelputten.nl zich bevinden. 

Leuk u te ontmoeten, via de webwinkel of in de winkel aan de Dorpsstraat 21, 3881 BA in Putten. Heeft u vragen, neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op.

Met vriendelijke groet,
Betsy Verduijn